آشپزباشی - آرزو گنجی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب را به اندازه 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید و زردهها را همراه با نیمی از شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
آنگاه سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد باقیمانده شکر را کم کم به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید.
حالا زرده و سفیدههای همزده را با لیسک به آرامی با هم مخلوط سازید و پس از آن مخلوط الک کرده آرد و بیکینگپودر را افزوده و با لیسک مخلوط کنید.
آنگاه مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را روی ظرف مناسبی بگذارید.
حالا کیک را با شربت مرطوب کنید و رویش را با خامه فرم گرفته بپوشانید و صاف کنید.
آنگاه روی خامه سس کارامل بریزید و کیک را با خطوطی از خامه بیارائید.
روش تهیه شربت:
شیر، خامه و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
روش تهیه سس کارامل:
شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر آب شود و به رنگ کارامل درآید.
آنگاه کره و خامه را بیفزائید و سس را به سرعت هم بزنید و از روی حرارت بردارید.