آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک تر با تزئین خامه و گل رُز
سفیدههای تخممرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه شكر را كمكم بیفزائید و همچنان زدن سفیدههای تخممرغ را ادامه دهید. سپس زردههای تخممرغ را یكییكی درون سفیده فرم گرفته بریزید. پس از آن پوست پرتقال و آب پرتقال را بیفزائید.
حالا آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و الك كنید و آن را به مایه قبلی اضافه نمائید و همه مواد را به كمك لیسك، به آرامی مخلوط سازید و كره ذوب كرده و سرد شده را نیز به مایه بیفزائید. اكنون مایه كیك را درون قالب چربكردهای به قطر 23 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید- بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.
بعد كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید. حالا آن را از ارتفاع به سه قسمت مساوی ببرید و بین لایههای آن خامه فرم گرفته بمالید و شكلات چیپسی بپاشید. همچنین، رو و اطراف كیك را با خامه بپوشانید و با گلهای زیبای رُز تزئین نمائید.