Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:29

كیك توت‌فرنگی

كیك توت‌فرنگی

shooroshirin1

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

كره 175 گرم

 

شكر ریز 175 گرم

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 3 عدد درشت

 

آرد 175 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

خامه فرم گرفته 200 گرم

 

توت‌فرنگی 250 گرم

 

پودر شكر به میزان لازم

 

توت‌فرنگی برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت

 

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و دو قالب را به قطر 30 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا نیمی از مخلوط آرد و بیكینگ‌پودر را درون مایه بریزید و مخلوط كنید و باقیمانده مخلوط آرد را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. اكنون مایه فراهم كرده را به‌طور مساوی در دو قالب بریزید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر بپزید.

همینكه كیك‌ها كاملا خنك شدند، روی یكی از آنها خامه بمالید و با توت‌فرنگی خرد كرده بپوشانید. سپس كیك بعدی را رویش بگذارید و با پودر شكر و توت‌فرنگی بیارائید.

برچسب ها: کیککیک توت فرنگیآموزش کیکپخت کیکطرز تهیه کیکمواد اولیه کیک تعداد بازديد: 1667 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است