تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و دو قالب را به قطر 30 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا نیمی از مخلوط آرد و بیكینگپودر را درون مایه بریزید و مخلوط كنید و باقیمانده مخلوط آرد را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. اكنون مایه فراهم كرده را بهطور مساوی در دو قالب بریزید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر بپزید.
همینكه كیكها كاملا خنك شدند، روی یكی از آنها خامه بمالید و با توتفرنگی خرد كرده بپوشانید. سپس كیك بعدی را رویش بگذارید و با پودر شكر و توتفرنگی بیارائید.