ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی
طرز تهیه چيزکیک پرتقال
بيسكويت و كره را با هم مخلوط كنيد و در هر قالب 2 قاشق سوپخوری از اين مخلوط بريزيد و خوب بفشاريد. سپس قالب را در يخچال بگذاريد.
حالا آب پرتقال را در كاسه كوچکی بريزيد، ژلاتين را رويش بپاشيد و به روش بنماري حل كنيد. اكنون پنير خامهای و شكر را اندکی با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.
سپس آب ليمو، پوست پرتقال و ژلاتين حل كرده را به آن افزوده و مخلوط كنيد. اينك خامه رانيز درون اين مايه بريزيد و به آرامی هم بزنيد. حالا زردآلوهای خرده كرده را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
آنگاه مایه فراهم كرده را درون قالب روی بيسكويتها بريزيد و رويش را صاف كنيد. سپس قالب را در يخچال بگذاريد و صبر كنيد تا چيزكيك قدری ببندد.
اكنون زردآلوهای دونيم كرده را روي چيزكيك بچينيد و ژله حل كرده پرتقال را به آرامی روی چيزكيك بريزيد. حالا قالب را يك شب در يخچال نگه داريد تا آماده مصرف شود.
يادآوري: براي تهیه ژله پرتقال، ابتدا پودر ژله را در آب جوش حل كنيد و بعد آب سرد را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. همينكه ژله خنك شد، آن را مصرف كنيد.