Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:08

کیک مرطوب شکلاتی

کیک مرطوب شکلاتی

shooroshirin

1 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد  لازم برای ١٥ - ٢٠ نفر

پودر کاکائو  ٩٠ گرم 

آرد   ٣٠٠ گرم

نمک    یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر   ٢ قاشق چايخوري

بیکینگ سودا   یک و یک دوم  قاشق چایخوری

تخم مرغ    ٢ عدد درشت

شکر    ٢٠٠ گرم

وانیلین   یک چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع  125 میلی‌لیتر  (یک دوم  پیمانه)

شیر    250 میلی لیتر  (1 پیمانه)

آب جوش  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

همه مواد لازم کیک را از یک ساعت قبل از تهیه آن از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.

آن‌گاه فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان‌تهی را به گنجایش 7 پیمانه چرب نمائید و پودر کاکائو بپاشید.

به گونه‌ای که قالب از پودر کاکائو پوشیده شود.

سپس آرد، پودر کاکائو، نمک، بیکینگ پودر و بیکینگ‌سودا را با هم مخلوط و الک کنید.

حالا تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد روغن مایع را افزوده و ١ دقیقه با دور متوسط همزن برقی بزنید .

حالا شیر را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون مواد خشک را در 3 نوبت به مایه فراهم کرده بیفزائید و به آرامی هم بزنید.

آن‌گاه آب جوش را اضافه کنید  فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

مراقب باشید که پس از یکدست شدن مایه آن را زیاد هم نزنید زیرا کیک سفت می‌شود!

اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50-60 دقیقه یا تا زمانی‌که چنانچه خلال چربی در کیک فرو کنید، چیزی از مایه کیک به آن نچسبید، در فر بپزید.

حالا کیک را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه اطرافش را آزاد کنید و قالب را تکان دهید تا کیک براحتی از قالب جدا شود.

سپس قالب را بشوئید و خشک کنید و دوباره کیک را در قالب قرار دهید. با خلال چوبی سوراخ‌هایی روی کیک ایجاد کنید و سس گرم شکلات را روی کیک بریزید.

صبر کنید تا سس جذب کیک شد و بعد کیک را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

برچسب ها: کیک شکلاتیکیک عصرانهآشپزباشیکیک مرطوبعارفه ابن الرضاکیک خوشمزه خانگیکیک مرطوب شکلاتیکیک با تزیین گل های طبیعی تعداد بازديد: 2434 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است