آشپزباشی- لیلا کردبچه
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید. كف قالب مورد نظر را با كاغذ روغنی بپوشانید و آن را چرب كنید.
آرد، پودر كاكائو، بیكینگپودر و نمك را الك كنید و در كاسهای بریزید.
آنگاه كره و هر دو شكر را در كاسهای بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و غلیظ شود.
سپس تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و بعد وانیلین را اضافه و مخلوط كنید.
حالا مواد خشك و شیر را كمكم بیفزائید و مایه را به آرامی، هم بزنید تا صاف و یكدست شود.
اكنون مایه را در قالب بریزید و به مدت 25- 30 دقیقه، در فر بپزید.
پس از 5 دقیقه، كیك را از قالب درآورید و روی پنجرهی سیمی بگذارید تا خنك شود.
اینك روی آن گاناش بریزید و به كمك كاردك موجدار كنید و با شكلات بیارائید.
روش تهیهی كرم گاناش
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود.
آنگاه شكلات را بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدستی به دست آید.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و اسانس را بیفزائید.