طرز تهیه:
كره و شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه عسل را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس تخممرغها را یكییكی بیفزائید. حالا آرد، بیكینگپودر، پودر كاكائو و دارچین را با یكدیگر مخلوط و الك نمائید و به شكل یك درمیان، همراه با شیر به مایه بیفزائید. اكنون گردو و خرما را درون مایه بریزید و به آرامی مخلوط كنید. حالا مایه را در قالب میان تهی چربكرده، به قطر 21 سانتیمتر بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید. اینك 5 دقیقه صبر كنید تا كیك كمی خنك شود. بعد آن را روی پنجرهی سیمی برگردانید و تا خنك شدن كامل كیك، به آن دست نزنید! اكنون در صورت دلخواه، كیك را با كرم كرهای، گردو و دارچین تزئین كنید.
روش تهیهی كرم كرهای:
150 گرم كره را با همزن برقی بزنید تا یكدست و رنگش روشن شود. آنگاه 70 گرم پودر شكر الك كرده را كمكم به آن بیفزائید و همچنان با همزن برقی بزنید. سپس یك چهارم قاشق چایخوری وانیلین به كِرم بیفزائید.