Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 16:01

كيك خرما و دارچين

كيك خرما و دارچين

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 -10 نفر:

كره‌ی خردكرده.................125 گرم

شكر ...................110 گرم

عسل.............2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ...............2 عدد

آرد................220 گرم

بیكینگ‌پودر................یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر كاكائو ......................2 قاشق چایخوری

دارچین ................1 قاشق چایخوری

شیر ................125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

گردوی خردكرده و برشته...................60 گرم

خرمای هسته گرفته و خردكرده.........120 گرم

 طرز تهیه:

كره و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه عسل را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید. حالا آرد، بیكینگ‌پودر، پودر كاكائو و دارچین را با یكدیگر مخلوط و الك نمائید و به شكل یك درمیان، همراه با شیر به مایه بیفزائید. اكنون گردو و خرما را درون مایه بریزید و به آرامی مخلوط كنید. حالا مایه را در قالب میان تهی چربكرده، به قطر 21 سانتیمتر بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید. اینك 5 دقیقه صبر كنید تا كیك كمی خنك شود. بعد آن را روی پنجره‌ی سیمی برگردانید و تا خنك شدن كامل كیك، به آن دست نزنید! اكنون در صورت دلخواه، كیك را با كرم كره‌ای، گردو و دارچین تزئین كنید.

 

روش تهیه‌ی كرم كره‌ای:

150 گرم كره را با همزن برقی بزنید تا یكدست و رنگش روشن شود. آن‌گاه 70 گرم پودر شكر الك كرده را كم‌كم به آن بیفزائید و همچنان با همزن برقی بزنید. سپس یك چهارم قاشق چایخوری وانیلین به كِرم بیفزائید.

برچسب ها: تزیین کیککیککیک گردوطرز تهیه کیک خرما و دارچینکیک خرماکیک بدون فرکیک دارچین تعداد بازديد: 1237 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است