آشپزباشی
طرز تهیه کیک لمینگتن
در كاسه، مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و روشن شوند. آنگاه تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و پس از افزودن هر تخممرغ، یك دقیقه آن را بزنید. سپس وانیل را اضافه كنید.
بعد آرد و بیكینگ پودر را با هم الك كنید و همراه با شیر، در چند مرحله به مایه كیك بیفزائید و به كمك لیسك مخلوط كنید. مایه را در قالب لوف به گنجایش 2 لیتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید.
بعد از پختن، كیك را از قالب جدا كنید و روی توری قرار دهید تا خنك شود. حالا كیك را از ارتفاع به سه قسمت كنید و روی هر برش را با كرم شكلاتی و خامه بپوشانید. برشهای كیك را روی هم قرار دهید و در پایان كیك را با خامه و پودر نارگیل تزئین كنید.
یادآوری 1: قالب لوف را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید.
یادآوری 2: پس از مالیدن كرم شكلاتی روی برشهای كیك، آن را در یخچال قرار دهید. بعد خامه را روی آن بمالید.
روش تهیه كرم شكلاتی
در ظرف مناسبی شكلات، كره و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا شكلات و كره ذوب شوند. در كاسه دیگری، تخممرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا مایه، سبك و روشن شود سپس آن را با مخلوط شكلات، كره و كاكائو تركیب كنید و كمی هم بزنید.
اكنون پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود. حالا آن را به مایه شكلاتی بیفزائید و پس از خنك شدن، با خامه فرم گرفته مخلوط كنید.