آشپزباشی
طرز تهیه کیک كشمشی
كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و همزدن را ادامه دهید.
سپس پوست پرتقال را افزوده و مخلوط كنید. اكنون آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و الك كنید و همراه با آب پرتقال به مایه بیفزائید.
حالا كشمش را- كه از قبل شسته و كمی خیساندهاید- درون مایه بریزید و مایه فراهمشده را بین 12 قالب كوچك و یا قالب 12 تائی مافن تقسیم كنید.
بعد قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه كیكها را بپزید.
سپس آنها را روی پنجره سیمی خنك كنید. اكنون هر یك از كیكهای فنجانی را به دلخواه خود تزئین نمائید و از مهمانانتان پذیرائی كنید.