آشپزباشی - افسانه ظروفی:
روش تهیه
پنیر خامهای، شکر، آبلیمو و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید. سپس محلول ژلاتین را به مایة پنیر افزوده و مخلوط سازید. حالا خامه را اندکی با همزن برقی بزنید تا سبک شود و حجمش افزایش یابد. اکنون خامه و رنگ را نیز درون مایه بریزید و مایة به دست آمده را درون قالب سلیکونی به گنجایش یک لیتر بریزید و قالب را در فریزر بگذارید تا کاملا سفت شود. سپس چیزکیک را از قالب درآورید وآن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسب قرار دهید. حالا روی چیز کیک را با شکلات دستساختتان به شکل گل لاله و برادههای شکلات سفید بیارائید.