Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 26 شهریور 1403 - 22:31

کیک پنیری با بیسکوییت اورئو

کیک پنیری با بیسکوییت اورئو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
مواد لازم
آرد سفید شیرینی: ۳۵ گرم
شکر: ۴۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم
شیر گرم: ۸۰ گرم
کره: ۳۰ گرم
بیسکوئیت اورئو خرد شده: ۴۰ گرم
بکینگ‌پودر: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا کره، پنیر خامه‌ای و شیر گرم را داخل یک کاسه مناسب بریزید و روی بخار آب داغ قرار بدهید و با لیسک هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند. در مرحله بعد زرده‌های تخم مرغ را به صورت جداگانه به مواد اضافه کنید و هر کدام را به مدت سی ثانیه هم بزنید، سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و با الک کم کم به مواد بالا اضافه کنید و از یک جهت با لیسک هم بزنید. سفیده‌های تخم مرغ را همراه با شکر داخل یک کاسه دیگر بریزید و با دور تند همزن برقی هم بزنید تا سفیده فرم بگیرد، سپس به مایه کیک اضافه کنید. در آخر بیسکوئیت اورئو خرد شده را به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. کف قالب موردنظرتان کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. (بهتر است برای این حجم از مواد از قالب سایز ۲۲ استفاده کنید). قالب کیک را داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدهید تا بپزد. حتما قالب کیک را داخل یک سینی بگذارید و توی سینی مقداری آب داغ بریزید و قالب را همراه با سینی آب داخل فر بگذارید. بعد از اینکه کیک پخت و خنک شد، از قالب خارج کنید و داخل ظرف سرو بگذارید، نوش جان.
تعداد بازديد: 50 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است