آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را به اندازه 30 × 40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه زرده تخممرغها، سهچهارم از شکر، وانیلین و آب جوش را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس کره را به آن بیفزائید . سفیده تخممرغها را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد کم کم باقیمانده شکر را افزوده و مخلوط سازید.
حالا زردهها و سفیدههای همزده را به آرامی به کمک لیسک مخلوط سازید و مراقب باشید که حجم مایه از بین نرود!
اکنون آرد را روی تخممرغها الک کنید و به آرامی با لیسک و به شکل دورانی مخلوط سازید.
اینک بادام را نیز درون مایة رولت بریزید و آن را بطور یکنواخت روی سینی بریزید و با پالت صاف کنید.
آنگاه رولت را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه یا تا زمانیکه رویش طلائی رنگ شود، در فر بپزید.
حالا رولت را از فر درآورید و رویش را با سینی دیگری بپوشانید تا خشک نشود و بگذارید خنک شود.
سپس رولت را روی کاغذ روغنی برگردانید و کاغذ زیرش را جدا کنید. اکنون رولت را در کاغذ روغنی بپیچید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
حالا روی نان رولت را با آب کمپوت اندکی مرطوب سازید و با خامه بپوشانید و میوهها را روی خامه بریزید.
اینک رولت را رول کنید و در کاغذ روغنی بپیچید و دست کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
حالا روی رولت را با خامه و میوه بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.