تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب را به قطر 23 و ارتفاع 9 سانتیمتر، با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه زرده تخممرغها را همراه با سه چهارم از شکر، آب جوش و وانیل با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید و باقیمانده شکر را کمکم به آن بیفزائید. حالا روغن را درون زردههای همزده بریزید و سفیده و زرده تخممرغها را با هم مخلوط سازید. اکنون آرد را بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
آنگاه مایه حاصل را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر بپزید. کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و بهتر است آن را یک شب کنار بگذارید. اینک کیک را از ارتفاع به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
حالا لایههای کیک را با آب آناناس یا شربت مرطوب کنید و رویشان خامه بمالید و میوه بگذارید. سپس لایههای کیک را روی هم قرار دهید و اینبار رو و اطراف کیک را با لایه نازکی از کرم کرهای بپوشانید.
حالا کیک را در یخچال بگذارید و یک شب یا دست کم 6 ساعت صبر کنید تا کیک آماده تزئین شود. اکنون کرمکرهای را با رنگهای دلخواهتان رنگ آمیزی کنید و کیک را با یکی از رنگهای کرمکرهای بپوشانید. حال با استفاده از ماسورههای 104، 103 و 401 گلهائی از کرم کرهای بسازید و کیک را با آن بیارائید.
میتوانید برای زیباتر شدن کیک، از گیپور خوراکی نیز بهره بگیرید.
روش تهیه کرم کرهای: کریسكو(crisco) را با همزن برقی بزنید و مخلوط پودرشکر و آرد ذرت را کمکم به آن بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود. آنگاه وانیل را درون کرم بریزید و چنانچه کرم بیش از حد سفت بود، اندکی شیر به آن بیفزائید.
سپس کرم را تقسیم کنید و در کاسههای کوچکی بریزید و رنگهای دلخواهتان را به آن بیفزائید.
یادآوری1: آراستن این کیک تنها به منظور دادن ایدهای نوین و روشی برای آراستن آن در ایام نوروز میباشد. حال آنکه میتوانید از این کیک با تزئینی سادهتر نیز بهرهمند شوید.
یادآوری2: کره کریسكو را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
یادآوری3: بوكت (Bouquet) در انگلیسی به معنی دسته گل است.