Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 08:15

کیک بوکت | Bouquet cake

کیک بوکت | Bouquet cake

shooroshirin6

0 0

سخت

12 نفر

مواد مورد نیاز

 تخم مرغ 6 عدد

 

شکر 150 گرم

 

آب جوش 1 قاشق سوپخوری

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

روغن مایع 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

 

آرد 150 گرم

 

آب آناناس یا شربت ساده به میزان لازم

 

خامه فرم گرفته حدود 200 گرم

 

میوه دلخواه به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه کرم کره‌ای برای درست کردن گل‌ها:

 

کره کریسكو 200 گرم

 

پودر شکر نرم الک کرده 400 گرم

 

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری

 

وانیل شکری 2 قاشق چایخوری

 

شیر در صورت نیاز 2 قاشق چایخوری

 

رنگ‌های مجاز خوراکی به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب را به قطر 23 و ارتفاع 9 سانتیمتر، با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با سه چهارم از شکر، آب جوش و وانیل با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید و باقیمانده شکر را کم‌کم به آن بیفزائید. حالا روغن را درون زرده‌های همزده بریزید و سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط سازید. اکنون آرد را بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.

آن‌گاه مایه حاصل را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر بپزید. کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و بهتر است آن را یک شب کنار بگذارید. اینک کیک را از ارتفاع به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.

حالا لایه‌های کیک را با آب آناناس یا شربت مرطوب کنید و رویشان خامه بمالید و میوه بگذارید. سپس لایه‌های کیک را روی هم قرار دهید و این‌بار رو و اطراف کیک را با لایه نازکی از کرم کره‌ای بپوشانید.

حالا کیک را در یخچال بگذارید و یک شب یا دست کم 6 ساعت صبر کنید تا کیک آماده تزئین شود. اکنون کرم‌کره‌ای را با رنگ‌های دلخواهتان رنگ آمیزی کنید و کیک را با یکی از رنگ‌‌های کرم‌کره‌ای بپوشانید. حال با استفاده از ماسوره‌های 104، 103 و 401 گل‌هائی از کرم کره‌ای بسازید و کیک را با آن بیارائید.

می‌توانید برای زیباتر شدن کیک، از گیپور‌ خوراکی نیز بهره بگیرید.

روش تهیه کرم کره‌ای: کریسكو(crisco) را با همزن برقی بزنید و مخلوط پودر‌شکر و آرد ذرت را کم‌کم به آن بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه وانیل را درون کرم بریزید و چنانچه کرم بیش از حد سفت بود، اندکی شیر به آن بیفزائید.

سپس کرم را تقسیم کنید و در کاسه‌های کوچکی بریزید و رنگ‌های دلخواهتان را به آن بیفزائید.

یادآوری1: آراستن این کیک تنها به منظور دادن ایده‌ای نوین و روشی برای آراستن آن در ایام نوروز می‌باشد. حال آنکه می‌توانید از این کیک با تزئینی ساده‌تر نیز بهره‌مند شوید.

یادآوری2: کره کریسكو را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

یادآوری3: بوكت (Bouquet) در انگلیسی به معنی دسته گل است.

 

برچسب ها: کیککیک بوکت | Bouquet cakeکیک بوکتبوکت کیککیک با کرم کره ای تعداد بازديد: 1913 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است