Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:11

کیک با میوه‌های استوایی

کیک با میوه‌های استوایی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر

 آناناس حلقه‌ شده 4 عدد

کمپوت میوه ‌استوایی 80 گرم

پودر ژلاتین  1قاشق چایخوری

شکر  1 قاشق سوپخوری

آب آناناس 80 میلی‌لیتر(یک‌سوم پیمانه)

مارمالاد زردآلو 2-3 قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته  280 گرم

اسانس نارگیل 3 قطره

کمپوت میوه استوایی (خرد کرده) 100 گرم

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

آب کمپوت استوایی 80 میلی‌لیتر(یک سوم پیمانه)

کیک اسفنجی یک ورقه نازک به قطر 20 سانتیمتر

پرک بادام پرک به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

کف و دیوارة قالب را به قطر 20 سانتیمتر با سلفون بپوشانید و قدری چرب کنید.

آن‌گاه آناناس و کمپوت میوه‌های استوایی را کف قالب بچینید.

سپس پودر ژلاتین را روی مخلوط شکر و آب کمپوت بپاشید و آن را به روش بن‌ماری حل کنید.

حالا محلول ژلاتین را روی میوه‌ها بریزید و در یخچال قرار دهید تا نیم‌بند شود.

اکنون مارمالاد زردآلو، خامه فرم گرفته، اسانس نارگیل و کمپوت‌های میوه استوایی را با هم مخلوط کنید و پودر ژلاتین را روی آب میوه بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید .

ژلاتین را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید حالا در قالب بریزید و روی آن یک لایه کیک اسفنجی قرار دهید و به مدت 1 شب در یخچال قرار دهید.

دسر را در ظرف مناسبی برگردانید و با بادام پرک بیارائید

برچسب ها: کیک میوه ایکیک عصرانهآشپزباشیکیک میوهآرزو گنجیکیک خوشمزهکیک آسانکیک با میوه های استواییکیک با میوه و ژلاتین تعداد بازديد: 2231 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است