تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
طرز تهیه کیک پرتقالی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب مناسبی را به قطر 20 سانتیمتر چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره، شكر و پوست پرتقال را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخممرغها را یكییكی بیفزائید و پس از افزودن هر تخممرغ، مایه را خوب هم بزنید.
حالا شكلات و آب پرتقال را افزوده و مخلوط كنید. اكنون آرد، بیكینگپودر و پودر كاكائو را باهم مخلوط و الك كنید و آن را درون مایه تخممرغی بریزید. اینك مایه فراهم كرده را هم بزنید تا صاف و یكنواخت شود و آن را در قالب بریزید. سپس قالب را در فر بگذارید و كیك را به مدت تقریبی 40 دقیقه، بپزید. آنگاه كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، از قالب جدا كنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنك شود. اكنون رو و اطراف كیك را با خامه بپوشانید و با حلقههای پرتقال بیارائید.