Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:21

کیک پسته و بلوبری

کیک پسته و بلوبری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

تخم‌مرغ 5 عدد

شکر 125 گرم

آب‌جوش 1 قاشق سوپخوری

وانیلین یک هشتم قاشق چایخوری

کره آبکرده یا روغن مایع 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آرد نول 100 گرم

پسته آسیاب کرده 100 گرم

رنگ سبز خوراکی به میزان لازم

خامه قنادی فرم گرفته حدود 500 گرم

بلوبری به میزان لازم

برگ نعنا به میزان 

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با سه چهارم از شکر، آبجوش و وانیلین با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود (می‌باید حجمش افزایش یابد).

 سپس کره را به آن بیفزائید. حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و باقیمانده شکر را کم‌کم افزوده و مخلوط کنید.

اکنون زرده و سفیده همزده را به آرامی بالیسک مخلوط نمائید و مراقب باشید که حجم مایه از بین نرود! آن گاه آرد و پسته را به این مایه اضافه کنید و به آرامی مخلوط سازید.

اینک اندکی رنگ سبز خوراکی به مایة کیک بیفزائید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر بپزید.

برای اطمینان از پخت کیک، به آرامی ضربه‌ای روی کیک بزنید و چنانچه جای انگشتانتان روی کیک باقی نماند، کیک پخته است.

سپس کیک را روی پنجره سیمی قرار دهید ولی از قالب جدا نکنید! همینکه کیک کاملاً خنک شد، آن را از ارتفاع به سه قسمت برش دهید و بین لایه‌های کیک، خامه بمالید و بلوبری بگذارید.

حالا رو و اطراف کیک را نیز با خامه بپوشانید و کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید. اکنون کیک را با بلوبری و برگ نعنا بیارائید.

یادآوری: بهتر است کیک یک شب در قالب بماند و روز بعد آن را برش دهید و با خامه و میوه بپوشانید.

برچسب ها: کیک پستهکیک عصرانهآشپزباشیافسانه ظروفیکیک بلوبریکیک پسته و بلوبریکیک خوشمزه خانگیکیک با تزیین نعنا و بلوبریطرز تهیه کیک پسته و بلوبری تعداد بازديد: 1581 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است