آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه زرده تخممرغها را همراه با سه چهارم از شکر، آبجوش و وانیلین با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود (میباید حجمش افزایش یابد).
سپس کره را به آن بیفزائید. حالا سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و باقیمانده شکر را کمکم افزوده و مخلوط کنید.
اکنون زرده و سفیده همزده را به آرامی بالیسک مخلوط نمائید و مراقب باشید که حجم مایه از بین نرود! آن گاه آرد و پسته را به این مایه اضافه کنید و به آرامی مخلوط سازید.
اینک اندکی رنگ سبز خوراکی به مایة کیک بیفزائید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر بپزید.
برای اطمینان از پخت کیک، به آرامی ضربهای روی کیک بزنید و چنانچه جای انگشتانتان روی کیک باقی نماند، کیک پخته است.
سپس کیک را روی پنجره سیمی قرار دهید ولی از قالب جدا نکنید! همینکه کیک کاملاً خنک شد، آن را از ارتفاع به سه قسمت برش دهید و بین لایههای کیک، خامه بمالید و بلوبری بگذارید.
حالا رو و اطراف کیک را نیز با خامه بپوشانید و کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید. اکنون کیک را با بلوبری و برگ نعنا بیارائید.
یادآوری: بهتر است کیک یک شب در قالب بماند و روز بعد آن را برش دهید و با خامه و میوه بپوشانید.