تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری
طرز تهیه کیک آلبالوی انگلیسی:
قالب لوف را به اندازه 12×28سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. كمپوت آلبالو را در صافی بریزید و هستههایش را در آورید. آنگاه كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس وانیلین را بیفزائید و حالا تخممرغها را یكییكی اضافه كنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. اكنون مواد خشك (آرد، بیكینگ پودر و نمك) را نیز درون مایه بریزید و خوب مخلوط كنید.
آنگاه آلبالوها، كشمش پلوئی و مویز را به مایه فراهمكرده بیفزائید و مخلوط نمائید و آن را در قالب بریزید و حالا قالب را در فر گرمكرده با دمای160 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 80-85 دقیقه كیك را بپزید.
اینك كیك را از فر در آورید و 10 دقیقه در قالب نگه دارید. سپس آن را روی پنجره سیمی بگذارید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اكنون كیك را برای پذیرائی در دیس مناسب و زیبائی قرار دهید.