گروه شیرینی پزی
کره، شکلات و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شکلات آب شود. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و تخممرغ را کمکم به مخلوط شکلات بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا تخممرغ بپزد. سپس بیسکویت، پودر نارگیل، فندق و پوست پرتقال را در ظرف دیگری بریزید و مخلوط کنید.
حالا مایه تخممرغی را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 1 سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.
اکنون خمیرها را در قالبهای مینی مافین دارای کاغذ روغنی قرار دهید به گونهایکه کف قالبها را بپوشاند. اینک قالبها را به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس مواد میانی را درون قالبها بریزید و رویش را با شکلات صورتی رنگ بیارائید. حالا قالبها را در حدود 3 ساعت در یخچال نگه دارید.
روش تهیه مواد میانی: کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه پودر کاسترد، آب پرتقال، پوست پرتقال و شکلات را بیفزائید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.