ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
كره، شكر، نیمی از آب پرتقال و پوست پرتقال را در كاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود آنگاه تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط كنيد.
سپس مخلوط آرد، بيكينگپودر و پودر بادام را همراه با باقيمانده آب پرتقال، به مايه بيفزائيد و آن را در قالب چربكرده به قطر 18 سانتيمتر بريزيد.
حالا كيك را به مدت تقريبي 30-40 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد. اكنون كيك را روی پنجره سیمی بگذاريد و پس از ده دقيقه، شربت را رويش بريزيد. اينك در صورت دلخواه میتوانيد كيك را با پودر شكر بيارائيد.
روش تهیه سيروپ: آب پرتقال، شكر و دانههای هل را در ظرف مناسبی بريزيد و روی حرارت بگذاريد تا شكر حل شود.
آنگاه شربت را 4 دقيقه بجوشانيد. سپس شربت را صاف كنيد و آن را مصرف نمائيد تا دانههای هل جدا شود اكنون سيروپ آماده مصرف است.