تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
جهت پخت کیک لیمو فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و دو قالب را به قطر 20 سانتیمتر، چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه آرد، بیكینگپودر و نمك را با هم مخلوط و الك كنید.
سپس كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا وانیلین را درون مایه بریزید و مواد خشك را همراه با شیر، بهطور یك در میان به مایه كیك بیفزائید.
اكنون پوست لیمو را نیز افزوده و مایه بهدست آمده را در دو قالب بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر بپزید. آنگاه كیكها را روی پنجره سیمی خنك كنید و در این میان، كرم لیمو را فراهم نمائید.
اینك كیكها را از قالب جدا كنید و هر یك را از ارتفاع، دو قسمت كنید. سپس بین لایههای كیك، كرم لیمو بمالید و آنها را روی هم قرار دهید. حالا رو و اطراف كیك را با خامه فرم گرفته بپوشانید و كیك را دست كم 6 ساعت، در یخچال نگه دارید.
اكنون كیك را با خمیر فوندانت به رنگ دلخواهتان، بپوشانید و با گیپور خوراكی بیارائید.
روش تهیه كرم لیمو: آبلیمو، پوست لیمو و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا آرد ذرت درآبلیمو حل شود. آنگاه كره و نیمی از شكر را به این مخلوط بیفزائید و ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید.
سپس كرم را پیوسته هم بزنید تا بجوشد. حالا آن را از روی حرارت بردارید. زردههای تخممرغ را با باقیمانده شكر، با همزن دستی هم بزنید و كرم لیمو را كمكم به آن بیفزائید.
اكنون كرم را دوباره روی حرارت بگذارید و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. اینك روی كرم را بپوشانید و بگذارید در دمای محیط،خنك شود. سپس كرم لیمو را به مدت تقریبی 3 ساعت، در یخچال نگه دارید تا كاملا سرد شود.
در صورت دلخواه میتوانید كرم لیمو را با 200 گرم خامه فرم گرفته مخلوط كنید.