آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کمربندی را به قطر 22 سانتیمتر چرب نمائید. آنگاه کف و دیواره قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.
سپس بادام و 2 قاشق سوپخوری از شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بادام کاملا خرد شود.
حالا این مخلوط را در کاسه مناسبی بریزید و آرد را به آن بیفزائید. اکنون کره و نیمی از باقیمانده شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد کم کم شکلات را به آن بیفزائید.
آنگاه زرده تخممرغها را یکی یکی افزوده و مخلوط کنید. سپس سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و باقیمانده شکر را کم کم به آن اضافه کنید.
حالا اندکی سفیده همزده را به مایه شکلاتی بیفزائید و بعد بهطور یک در میان، مخلوط آرد و سفیده تخممرغ را درون مایه شکلاتی بریزید و مخلوط کنید.
اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر بپزید.
برای اطمینان از پختن کیک، سیخ چوبی را در اطراف کیک فرو کنید و مطمئن شوید که چیزی از مایه کیک به آن نچسبد ولی وسط کیک اندکی نرمتر باشد.
اکنون کیک را همانطور که در قالب است، روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد کرم گاناش را رویش بریزید و اطراف کیک را با بادام برشته بیارائید.
روش تهیه کرم گاناش: خامه را گرم کنید و شکلات را به آن بیفزائید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود. آنگاه کره را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.