آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش 7 پیمانه چرب و آرد پاشی نمائید.
آنگاه زرده و سفیده تخممرغها را جدا کنید و سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شد و فرم بگیرد.
سپس یکسوم از شکر را کم کم به آن بیفزائید و همچنان همزن را روشن نگه دارید.
حالا زرده تخممرغها را همراه با وانیلین و باقیمانده شکر، با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود و بعد عسل را به آن بیفزائید.
اکنون نیمی از شیر را درون زردههای همزده بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه همزن را خاموش کنید و مخلوط سه بار الک کرده مواد خشک را به این مایه اضافه کنید.
سپس سفیده تخممرغها را در سه نوبت، با لیسک و به صورت دورانی به مایه فراهم کرده بیفزائید.
حالا باقیمانده شیر را نیز اضافه کنید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50-55 دقیقه در فر بپزید.
کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و در صورت دلخواه آن را با استفاده از شابلن و پودر شکر بیارائید.