آشپزباشی - آرزو گنجی
قالب مافین را با کپسولهای کاغذی بپوشانید و فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
آنگاه شکلات را همراه با پودر کاکائو و زنجفیل به روش بنماری حل کنید و گردوی خرد کرده را به آن بیفزائید.
سپس هر بار به اندازه یک گردو از مخلوط فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در کپسولها قرار دهید.
حالا آرد، پودر شکر، گردوی پودر کرده، آرد ذرت، بیکینگپودر و وانیلین را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را همراه با کره و تخممرغها با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
آنگاه مایع فراهم کرده را در قالبها بریزید به گونهای که یکسوم از سر قالبها خالی بماند.
سپس کیکها را به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. این کیکها را روی پنجره سیمی خنک کنید و رویشان را با خامه فرم گرفته تزئین کنید