آشپزباشی - آرزو گنجی
شیر، خامه و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را بیفزائید و مخلوط کنید. همینکه این مخلوط خنک شد، بیسکویت را به آن افزوده و با قاشق مخلوط نمائید.
حالا آن را روی نایلون چرب کرده بریزید و به اندازه 20×30 سانتیمتر باز کنید.
اکنون مواد میانی را رویش بریزید و صاف کنید و آن را از درازا رول کنید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
اینک رول نارگیلی را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیة مواد میانی
پودر نارگیل، پودر شکر و خامه را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.