Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:24

رول‌های نارگیلی

رول‌های نارگیلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم 10 نفر

شیر 100 میلی‌لیتر

خامة‌ صبحانه   150 گرم

پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری

شکلات تلخ آبکرده  160 گرم

بیسکویت ساده خرد کرده 300 گرم

 مواد لازم میانی

پودر نارگیل 200 گرم

پودر شکر 3 قاشق سوپخوری

خامه‌صبحانه 100 گرم

 

آشپزباشی - آرزو گنجی

شیر، خامه و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را بیفزائید و مخلوط کنید. همینکه این مخلوط خنک شد، بیسکویت را به آن افزوده و با قاشق مخلوط نمائید.

حالا آن را روی نایلون چرب کرده بریزید و به اندازه 20×30 سانتیمتر باز کنید.

اکنون مواد میانی را رویش بریزید و صاف کنید و آن را از درازا رول کنید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

اینک رول نارگیلی را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیة مواد میانی

 پودر نارگیل، پودر شکر و خامه را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

برچسب ها: کیکشور و شیرینزندگی آنلاینرول‌های نارگیلیرول شکلاتیکیک رولی تعداد بازديد: 1277 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است