آشپزباشی - آرزو گنجی
سفیده و زرده تخممرغها را از هم جدا کنید و سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
آنگاه کره، شکر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس زرده تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا خامه، آردها و بیکینگ پودر را در دو نوبت درون مایه بریزید و هم بزنید و بعد آناناس را افزوده و مخلوط نمایید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب میان تهی به گنجایش 500 میلیلیتر بریزید و کیک را به مدت تقریبی ۴۰ - ۴۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و با کرم گاناش و خلال پسته بیارائید.
روش تهیه کرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. آنگاه شکلات را بیفزائید و کرم صاف و یکدستی حاصل شود.