Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:15

کیک با سس شکلات سفید

کیک با سس شکلات سفید

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

تخم مرغ  ۳ عدد

کره ۱۰۰ گرم

شکر ۱۰۰ گرم

پوست لیمو (رنده کرده) ۱ قاشق چایخوری

خامه صبحانه  ۲۰۰ گرم

 آرد ۸۰گرم

آرد ذرت ۲۰ گرم

بیکینگ پودر۱ قاشق چایخوری

کمپوت آناناس خرد کرده  ۱۰۰ گرم

مواد لازم رویه:

شکلات سفید خرد کرده  ۱۰۰ گرم

خامه صبحانه ۱۰۰ گرم

خلال پسته به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

آنگاه کره، شکر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس زرده تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید  و مخلوط کنید.

حالا خامه، آردها و بیکینگ پودر را در دو نوبت درون مایه بریزید و هم بزنید و بعد آناناس را افزوده  و مخلوط نمایید.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب میان تهی به گنجایش 500 میلی‌لیتر بریزید و کیک را به مدت تقریبی ۴۰ - ۴۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

کیک را روی  پنجره سیمی خنک کنید و با کرم گاناش و خلال پسته بیارائید.

روش تهیه کرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. آن‌گاه شکلات را بیفزائید و کرم صاف و یکدستی حاصل شود.

برچسب ها: کیک شکلاتیکیک عصرانهآشپزباشیآرزو گنجیکیک خانگیآموزش پخت کیککیک خوشمزهمواد لازم برای تهیه کیککیک با سس شکلات سفیدطرز تهیه سس شکلات تعداد بازديد: 5954 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است