آشپزباشی- افسانه ظروفی
طرز تهیه کیک سیب و زردآلو
قالبی میان تهی به قطر تقریبی 21 سانتیمتر را چرب و آردپاشی كنید. كره، شكر، تخممرغها، آرد، بیكینگپودر و شیر را در كاسه مناسبی بریزید و با سرعت كند همزن برقی بزنید تا با یكدیگر مخلوط شوند. آنگاه سرعت همزن را افزایش دهید و به مدت تقریبی 4 دقیقه، مایه كیك را بزنید تا حجمش دو برابر و رنگش روشن شود.
حالا دوسوم از مایه را درون قالب بریزید، سیب و مارمالاد زردآلو را روی آن قرار دهید و باقیمانده مایه كیك را روی سیب و مارمالاد بریزید و صاف كنید. اكنون قالب را در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگاد بگذارید و كیك را به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید.
سپس كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید و در دیس زیبائی قرار دهید. اینك میتوانید قدری پودر شكر روی آن بپاشید.
یادآوری: در صورت دلخواه، میتوانید یك چهارم قاشق چایخوری وانیلین یا یك دوم قاشق چایخوری دارچین به مایه كیك بیفزائید.