تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
شیر، 2 قاشق چایخوری از شکر و مایه خمیر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. رویش را بپوشانید و آن را 15 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه تخممرغها، کره و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.
سپس مایهخمیر عمل آمده را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا آرد را کمکم بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. خمیر را روی سطح آردپاشیده، ورز دهید و رویش را بپوشانید و کنار بگذارید تا حجمش افزایش یابد.
آنگاه خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل مثلث و به ضخامت 2 - 3 میلیمتر باز کنید. سپس مواد میانی را روی خمیرها بمالید و هر چهار خمیر را روی هم قرار دهید.
اکنون لبههای خمیر را در دو ضلع موازی هم، برشهای 2 سانتیمتری بزنید و هر دو برش را به هم بپیچانید. حالا روی خمیر را بپوشانید و 15 دقیقه، استراحت دهید. اینک روی خمیر مخلوط زرده تخممرغ و زعفران بمالید و آن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد میانی: پوست و هسته خرماها را بگیرید و آن را همراه با دارچین، پودر هل و شیر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. این مخلوط را پیوسته هم بزنید تا خرما کاملا له شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد، مصرف نمائید.