تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
تمام مواد خشک (آرد، شکر، مایهخمیر، نمک و وانیلین) را با هم مخلوط کنید و در کاسه مناسبی بریزید. آنگاه حفرهای درون مواد بسازید و مخلوط آب، شیر، تخممرغها و کره را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مواد خمیر شود.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، خوب ورز دهید تا صاف و یکدست شود. حالا روی خمیر را بپوشانید و به مدت تقریبی یک ساعت، در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر افزایش یابد.
اکنون خمیر را اندکی ورز دهید و آن را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه 30×40 سانتیمتر باز کنید. آنگاه کره را روی خمیر بمالید و شکر را رویش بپاشید. سپس پوره سیب را بهطور یکنواخت روی خمیر بمالید و بعد گردو، دارچین و پودر هل را نیز روی خمیر بپاشید.
اینک خمیر را از طرف طولش رول کنید و از انتهای رول خمیر، سه برش به عرض 2 سانتیمتر برش دهید و آن را از خمیر جدا کنید. حالا رول خمیر را در سینی بگذارید و آن را از طول برش بزنید و دو طرف خمیر را به هم بتابانید.
اکنون 3 تکه جدا کرده از خمیر را وسط پیچهای خمیر قرار دهید. روی آن را بپوشانید و 15 دقیقه استراحت دهید. اینک خمیر را به مدت تقریبی 20-30 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.