تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. آنگاه حرارت را زیاد کنید و پیاز را سرخ کنید تا طلائی رنگ شود. حالا اندکی آب درون تابه بریزید و حرارت را کم کنید.
سپس شکر قهوهای را به پیاز بیفزائید و بگذارید پیاز کاراملی شود. آب ولرم را در ظرف مناسبی بریزید و یک دوم قاشق چایخوری شکر به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا شکر حل شود.
پس از آن مایهخمیر را افزوده و هم بزنید. اکنون 10 دقیقه صبر کنید تا مایهخمیر عمل کند. اینک آرد، نمک و مایهخمیر عمل آمده را در ظرف بزرگی بریزید و پیاز را به آن بیفزائید.
حالا خمیر را در حد مخلوط شدن ورز دهید و در کاسه چربکرده بگذارید. سپس روی کاسه را بپوشانید و خمیر را به مدت تقریبی یک ساعت کنار بگذارید تا حجمش دوبرابر شود.
اکنون خمیر را به شکل توپ درآورید و در سینی چربکرده بگذارید. حالا نان را 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری: هنگام پخت ظرفی از آب داغ درون فر قرار دهید تا کف نان ترد و برشته شود.