روشتهیه
گوشت را با کمی روغن تفت دهید، سپس قارچ، فلفل دلمهای، پودر لیمو عمانی و پیازچه را افزوده و تفت دهید تا نرم شود، ادویهها و نمک را هم اضافه کرده و در آخر نخود فرنگی، ذرت و پنیر خامهای را بیفزایید. داخل نانهای همبرگر را به صورت گرد درآورید. مقداری از مخلوط گوشتی را داخل نان بریزید، سپس رویش پنیر پیتزا ریخته و دوباره با مخلوط گوشت داخل نان را پر کنید و پنیر بریزید. نانها را در سینی فر قرار داده و به مدت 5 دقیقه در فر داغ بگذارید تا پنیر آب شود، سپس روی هر یک از نانها یک تخم بلدرچین نیمرو شده بگذارید و با جعفری رویش را تزیین نمایید.