آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم و سبك شود. آنگاه آرد، نمك، مایه خمیر، پیاز، زیتون و سبزی را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. حالا آب را بیفزائید و مواد را با هم مخلوط نمائید تا خمیر شود. اگر خمیر خشك بود، آب بیشتری اضافه كنید. اكنون خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
خمیر را درون كاسه چربكردهای بگذارید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اینك خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید و هر كدام را به شكل توپ درآورید و در دو سینی چربكرده قرار دهید. حالا روی خمیرها را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا حجمشان دو برابر شود.
بعد با چاقوی تیزی، روی هر یك سه برش ایجاد كنید و كمی روغن زیتون بمالید. سپس در فر(تاون) گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه قرار دهید تا نانها بپزند و طلائیرنگ شوند.