Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:11

نان كماج قلیف | طرز تهیه نان

نان كماج قلیف | طرز تهیه نان

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

نان كماج قلیف | طرز تهیه نان

پودر مایهخمیر یك قاشق چایخوری

شكر  یك قاشق چایخوری

آب ولرم  یك چهارم پیمانه (60 میلیلیتر)

آرد  یك كیلوگرم

آب ولرم  به میزان لازم

روغن آبكرده 5 قاشق سوپخوری

سیاهدانه  یك قاشق چایخوری

كنجد یك قاشق چایخوری

تخممرغ  2 عدد

پودر شكر  به میزان لازم

 

طرز تهیه نان كماج قلیف

پودر مایه خمیر، شكر و یك چهارم پیمانه آب ولرم را در كاسهی كوچكی بریزید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه آرد را در كاسهای بریزید، مایه خمیر عمل آمده و آب مورد نیاز را به آن بیفزائید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. سپس خمیر را درون كاسه‌‌ای قرار دهید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی نگهدارید تا حجم خمیر دو برابر شود. حالا روغن را در قابلمهی كوچكی بریزید و خمیر را درون آن بگذارید. پیوسته خمیر را زیر و رو كنید تا روغن به خورد خمیر برود، ولی آن را چنگ نزنید! بعد خمیر را كمی استراحت دهید، سیاهدانه و كنجد روی آن بپاشید و خمیر را روی سینی قرار دهید. اكنون دو حفره روی خمیر ایجاد كنید و تخممرغها را درون آنها بشكنید. خمیر را در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بگذارید تا روی نان طلائی رنگ شود و تخممرغها نیز بپزند. اینك نان را ببرید و با پودر شكر تزئین كنید.

یادآوری: در گذشته‌، این نان را در قابلمه‌ی كوچك مسی - كه نامش قلیف بود- درست می‌كردند.

برچسب ها: طرز تهیه نانپخت ناننان كماج قلیفطرز تهیه نان كماج قلیف تعداد بازديد: 8987 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است