تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
مایه خمیر، آب ولرم و 1 قاشق چایخوری از شكر را در كاسهی كوچكی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه روی كاسه را بپوشانید و ده دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر، فعال شود.
سپس شیر ولرم، باقیماندهی شكر، روغن مایع و تخممرغ را در كاسهی بزرگی بریزید و مخلوط كنید.
حالا زنجفیل و مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.
اكنون آرد و نمك را كمكم درون مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر لطیف و مناسبی به دست آید.
خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسهی چربكرده بگذارید.
رویش را بپوشانید و 2 ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دوبرابر شود.
اكنون خمیر را وزن كنید، به 25 قسمت مساوی ببرید و هر تكه را چونه كنید و به شكل دایره باز كنید و در وسط آن از مایهی میانی بگذارید و مانند بقچه ببندید.
حالا خمیر را برگردانید و رویش وردنه بكشید تا قدری پهن شود.
سپس آنها را با فاصله در دو سینی چربكرده بچینید، رویشان را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید تا حجمشان دوبرابر شود.
اینك روی خمیرها را با انگشتانه یا مهر نقش بیندازید و از مواد رویه بمالید.
سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، قرار دهید و نان را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید.
روش تهیهی مواد میانی: كره و پودر شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه تخممرغ، شربت و زنجفیل را بیفزائید و 1 دقیقهی دیگر مواد را با همزن برقی بزنید.
سپس آرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید.
حالا خمیر را جمع كنید و در كاغذ روغنی بپیچید و حدود یك ساعت در یخچال نگه دارید.
روش تهیهی مواد رویه: همهی مواد را با یكدیگر مخلوط كنید.
یادآوری: برای تهیهی شربت رقیق؛ یكسوم پیمانه شكر را با یكسوم پیمانه آب مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
یك عدد چوب دارچین داخل شربت بیندازید و 5 دقیقه شربت را بجوشانید.