لیلا آیانی صفت
روش تهیه :
مایه خمیر، شكر، آرد و آب ولرم را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و كنار بگذارید تا مایه خمیر، فعال شود. آنگاه برای تهیه خمیر اصلی؛ شیر، شكر، تخم مرغ، كره، آرد و نمك را در كاسه دیگری بریزید و مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و صبر كنید تا حجم خمیر دو برابر شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه تقریبی 40×60 سانتیمتر، باز كنید و مواد میانی را رویش بمالید. به گونهای كه این مواد در حدود 2 سانتیمتر از لبههای خمیر، فاصله داشته باشد. اكنون خمیر را از درازا رول كنید و به شكل S درآورید و آن را در قالب چربكرده لوف به اندازه 8×10×28 سانتیمتر قرار دهید. اینك روی قالب را بپوشانید و 45 دقیقه دیگر، خمیر را كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود. آنگاه روی خمیر كره آبكرده بمالید و شكر قهوهای بپاشید. سپس قالب را در فر گرم كرده با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، بپزید.
روش تهیه مواد میانی :
گردو، شكر، پودر كاكائو، دارچین و تخم مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه شیر و كره را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس آن را روی مخلوط گردو بریزید وهم بزنید.