روش تهیه
مایهخمیر و یك قاشق سوپخوری از شكر و شیر را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود. آنگاه آرد و نمك را در كاسهی دیگری بریزید و باقیماندهی شكر را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. سپس كرهی نرمشده، تخممرغها، نمك و مایهخمیر عملآمده را نیز اضافه كنید و مواد را كاملاً با هم مخلوط كنید تا خمیری به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آردپاشیده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود.
بعد آن را در كاسهی چربكردهای بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. اكنون خمیر را دو قسمت كنید و یك قسمت را به شكل مستطیل، تقریباً به اندازهی 30×40 سانتیمتر باز كنید و در سینی چربكرده قرار دهید و اطراف خمیر را مرتب كنید. اكنون با مواد میانی روی خمیر را بپوشانید و قسمت دوم خمیر را به شكل نوارهای 2 سانتیمتر ببرید و به شكل ضربدر روی مواد قرار دهید. بهتر است لبههای خمیر زیری را با آب مرطوب كنید تا دو خمیر به هم بچسبند. اینك روی خمیر را بپوشانید و صبر كنید تا دوباره خمیر حجیم شود. سپس روی خمیر را با زردهی تخم مرغ مرطوب سازید و در فر (تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار دهید تا نان، بپزد و طلائیرنگ شود.
روش تهیهی مواد میانی:
بیسكویت ساده را آسیاب كنید و با كرهی آبكردهی خنكشده، دارچین، شكر، آبپرتقال، زردهی تخم مرغ و گردوی بوداده مخلوط كنید.