روش تهیه :
مایه خمیر و شیر را در كاسه مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و 15 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه سیبزمینی، روغن و نمك را به آن اضافه نمایید و خوب مخلوط كنید. سپس باقیمانده آب سیبزمینی را بیفزایید و آرد را كمكم درون این مخلوط بریزید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. اكنون روی خمیر را بفشارید تا هوای داخلش خارج شود و در حدود 1-5/1 ساعت، كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود. حالا خمیر را به 20 تكه مساوی ببرید و هر تكه را به شكل توپ درآورید. سپس این توپها را در قالب چربكرده لوف به اندازه 13×23 سانتیمتر بچینید، رویش را بپوشانید و صبر كنید تا حجم خمیر به لبه قالب برسد. آنگاه قالب را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه نان را بپزید. اینك دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد، كاهش دهید و 40 دقیقه دیگر نان را بپزید.
یادآوری: 250 میلیلیتر از آب حاصل از پخت سیبزمینی را نگه دارید.