تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت
مایه خمیر، شكر و یك دوم پیمانه از آب ولرم را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حبابهائی روی آن بوجود آید. آنگاه آرد، نمك و روغن مایع را در كاسه بزرگ و مناسبی بریزید و در وسط آن حفرهای بسازید.
سپس مایه خمیر ورآمده و باقیمانده آب را درون این حفره بریزید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود.
حالا خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را با وردنه، روی سطح آرد پاشیده به شكل دایره باز كنید. آنگاه روی خمیرها، قدری از مخلوط مواد رویه بپاشید و وردنه بكشید تا به نان بچسبد.
سپس با چنگال روی نانها را سوراخ سوراخ كنید و با فاصله از یكدیگر، در سینی چربكرده بچینید. حالا سینی را در فر گرمكرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بگذارید و نانها را به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیكه برشته و طلائی رنگ شوند، بپزید.