Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 08:20

نان محلی

نان محلی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پودر مابه خمیر 1 قاشق چایخوری

 

شكر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آب ولرم 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

آرد سبوسدار 500 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم رویه

 

سیاهدانه 1 قاشق چایخوری

 

شنبلیله‌ خشك 1 قاشق چایخوری

 

زیره یك‌دوم قاشق چایخوری

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت

 

مایه خمیر، شكر و یك دوم پیمانه از آب ولرم را در كاسه‌ كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن بوجود آید. آن‌گاه آرد، نمك و روغن مایع را در كاسه‌ بزرگ و مناسبی بریزید و در وسط آن حفره‌ای بسازید.

سپس مایه خمیر ورآمده و باقیمانده‌ آب را درون این حفره بریزید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود.

 حالا خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را با وردنه‌، روی سطح آرد پاشیده به شكل دایره باز كنید. آن‌گاه روی خمیرها، قدری از مخلوط مواد رویه بپاشید و وردنه بكشید تا به نان بچسبد.

سپس با چنگال روی نان‌ها را سوراخ سوراخ كنید و با فاصله‌ از یكدیگر، در سینی چربكرده بچینید. حالا سینی را در فر گرم‌كرده با دمای 190 درجه‌ سانتیگراد بگذارید و نان‌ها را به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیكه برشته و طلائی رنگ شوند، بپزید.

 

برچسب ها: طرز تهیه نانانواع نانآموزش ناننانپخت نانمواد اولیه ناننان محلی تعداد بازديد: 1716 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است