تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه روغن مایع و زردههای تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید.
حال آب و شربت را درون مایهی فراهم كرده بریزید و همزن را خاموش كنید.
سپس مواد خشك را بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط استراحت دهید.
اكنون هر بار به اندازهی نارنگی از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و با دست رویش را بفشارید تا اندكی تخت شود.
سپس به اندازهی یك قاشق سوپخوری از مواد میانی درون هر خمیر بگذارید و دوباره آن را به شكل توپ درآورید و با فاصله در سینی چربكردهی شیرینیپزی بچینید.
آنگاه روی خمیرها با مهر نقش بیندازید و با مخلوط زردهی تخممرغ و خامه مرطوب كنید.
اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 220 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه كلوچه را بپزید.
یادآوری: میتوانید به جای گردو از نارگیل نیز استفاده كنید كه در این صورت به جای دارچین و هل از قدری وانیل استفاده نمائید.