تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
گریل فر را با دمای متوسط گرم كنید. پنیر موزارلا را به 12 تكه ببرید و هر گوجهفرنگی را به 6حلقه برش بزنید. آنگاه نان باگت را از طول نصف كنید و هر نیمه را از عرض چند برش بزنید.
سپس نان را زیر گریل قرار دهید تا قدری برشته شود. حبهی سیر را از وسط نصف كنید و روی دو طرف نانها بمالید و نصف قاشق سوپخوری روغن زیتون رویشان بریزید.
حالا روی هر نان برشته 3 برش گوجهفرنگی، 3 برش پنیر موزارلا و 3 برش سالامی قرار دهید و قدری روغن زیتون بمالید.
اكنون به نانها نمك و فلفل بزنید و ریحان بپاشید. اینك نانها را دوباره در فر بگذارید تا پنیر آب شود و داغ میل كنید.