آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر(تاون) را با دمای 220 درجه سانتیگراد، گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه آرد، بیكینگپودر و نمك را با هم مخلوط و الك كنید. برخی از نانواها، معتقدند كه الك كردن مواد خشك در دو یا سه نوبت، به سبكتر شدن بیشتر نان اسكون میافزاید. سپس كره را بیفزائید و با نوك انگشتان و یا به كمك پالت، مواد را به شكل خردهنان درآورید.
حالا یك قاشق سوپخوری شكر به آن اضافه كنید. بعد شیر را بیفزائید تا مخلوط، خمیر شود. این خمیر را هرگز ورز ندهید؛ زیرا بافتش سفت خواهد شد! اینك خمیر را روی سطح آردپاشیده بگذارید و به ضخامت 2 سانتیمتر باز كنید. اكنون با برشگری به قطر 6 سانتیمتر، دایرههائی از خمیر ببرید، در سینی بچینید و رویشان را با شیر مرطوب نمائید.
آنگاه سینی را در فر(تاون) قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، اسكونها را بپزید. میلكردن اسكون با مربا و كره یا خامه و مارمالاد همراه با فنجانی چای، بسیار مطلوب و گواراست.