آشپزباشی - آرزو مقدم
مایه خمیر، یک قاشق چایخوری از شکر و همه شیر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.
رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حبابهایی روی آن ظاهر شود.
سپس مخلوط خامه و تخممرغ را در کاسه بزرگی بریزید و مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید.
حالا آرد و نمک را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر نسبتا چسبندهای به دست آید. اینک کره را
کمکم به خمیر بیفزائید و آن را 10-12 دقیقه ورز دهید تا لطیف و یکنواخت شود.
اکنون خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده بگذارید و رویش را با سلفون بپوشانید و در حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش چند برابر شود.
سپس هوای داخل خمیر را بگیرید و آن را به 14 قسمت مساوی تقسیم کنید و به اشکال دلخواه فرم دهید.
آنگاه خمیرهای فرم داده را روی سینی فر دارای کاغذ روغنی بچینید و رویشان را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان افزایش پیدا کند.
حال سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بریوش را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید.
همینکه بریوش خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و در ظرف مناسبی قرار دهید.