تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی
آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و كنار بگذارید. آنگاه مایه خمیر، شكر و یكچهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسه كوچكی
بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
سپس سس خردل و پودر خردل را در باقیمانده آب حل كنید و همراه با مایه خمیر عمل آمده، درون آرد بریزید و هم بزنید تا مواد خمیر شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
پس از آن پیازچه را به خمیر بیفزائید و اندكی ورز دهید. آنگاه خمیر را به شكل توپ درآورید و آن را در كاسه چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید، تا حجم خمیر افزایش پیدا كند.
اینك خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به طول تقریبی 12 سانتیمتر، رول نمائید. حالا رولهای خمیر را در قالب چربكرده لوف به اندازه 12×28 سانتیمتر، كنار هم بچینید و رویش را بپوشانید تا حجمشان دوبرابر شود.
سپس نان را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.