Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:26

نان شیرمال گیس بافت

نان شیرمال گیس بافت

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

 شیر پر چرب 250 میلی‌‌لیتر (1 پیمانه)

 

شكر 90 گرم

 

كره بی‌نمك 180 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

پودر مایه خمیر دو و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب ولرم  60 میلی‌‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آرد حدود 750 گرم

 

تخم‌مرغ  4 عدد درشت

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

شیر، شكر، كره و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا كره آب شود. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید این مخلوط ولرم شود. در این میان، مایه خمیر و آب ولرم را همراه با یك‌دوم قاشق چایخوری شكر در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه‌ خمیر فعال شود.

سپس آرد را در كاسه‌ بزرگی بریزید و در مركز آن حفره‌ای بسازید. حالا سه عدد از تخم‌مرغ‌ها را با چنگال بزنید و آن را همراه با مخلوط شیر و مایه خمیر ورآمده، درون آرد بریزید و مخلوط كنید.

اكنون خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود.

اینك هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید، دوباره رویش را بپوشانید و بگذارید حجمش دو برابر شود. آن‌گاه خمیر فراهم كرده را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید و از هر قسمت، یك‌سوم آن را جدا سازید. سپس دو سوم باقیمانده هر خمیر را جدا جدا در قالب چربكرده سوفله به گنجایش تقریبی 5/1 لیتر بگذارید.

حالا یك سوم باقیمانده از هر خمیر را به طول تقریبی 45 سانتیمتر رول كنید و آن را به سه قسمت مساوی برش دهید. اكنون رول‌های خمیر را به هم ببافید و آن را روی خمیر قرار دهید.

روی خمیرها را بپوشانید و بگذارید حجمشان دو برابر شود و تقریباً ظرف سوفله از خمیر پر شود. اینك روی خمیرها تخم‌مرغ بمالید و آن را به مدت تقریبی یك ساعت، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: ناننان شیرمال گیس بافتنان شیرمالنان گیس بافتنان گیس باف تعداد بازديد: 3312 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟