تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
شیر، شكر، كره و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا كره آب شود. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید این مخلوط ولرم شود. در این میان، مایه خمیر و آب ولرم را همراه با یكدوم قاشق چایخوری شكر در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود.
سپس آرد را در كاسه بزرگی بریزید و در مركز آن حفرهای بسازید. حالا سه عدد از تخممرغها را با چنگال بزنید و آن را همراه با مخلوط شیر و مایه خمیر ورآمده، درون آرد بریزید و مخلوط كنید.
اكنون خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود.
اینك هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید، دوباره رویش را بپوشانید و بگذارید حجمش دو برابر شود. آنگاه خمیر فراهم كرده را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید و از هر قسمت، یكسوم آن را جدا سازید. سپس دو سوم باقیمانده هر خمیر را جدا جدا در قالب چربكرده سوفله به گنجایش تقریبی 5/1 لیتر بگذارید.
حالا یك سوم باقیمانده از هر خمیر را به طول تقریبی 45 سانتیمتر رول كنید و آن را به سه قسمت مساوی برش دهید. اكنون رولهای خمیر را به هم ببافید و آن را روی خمیر قرار دهید.
روی خمیرها را بپوشانید و بگذارید حجمشان دو برابر شود و تقریباً ظرف سوفله از خمیر پر شود. اینك روی خمیرها تخممرغ بمالید و آن را به مدت تقریبی یك ساعت، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.