آشپزباشی
طرز تهیه نان لواش:
مایهخمیر، شكر و آب را در كاسه كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود. آنگاه آرد و نمك را در كاسه دیگری الك كنید و در مركز آن، حفرهای ایجاد نمائید. سپس شیر، زرده تخممرغ، روغن مایع و مایهخمیر فعال شده را به آرد بیفزائید و مواد را با هم مخلوط سازید تا خمیری به دست آید.
اكنون خمیر نان لواش را روی سطح آردپاشی شده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه چربكردهای بگذارید، روی آن را بپوشانید و صبر كنید تا حجم خمیر دو برابر شود. حالا از خمیر نان لواش هر بار چونههای كوچكی بردارید و با وردنه تا حد امكان نازك، باز كنید.
اینك هر بار تكهای از خمیر بازشده را روی ساج گرم شده بیندازید و هر دو طرف آن را برشته نمائید و نان لواش را در ظرف دردار نگه دارید تا خشك نشود.
یادآوری: چنانچه ساج در دسترس نباشد، میتوانید از پشت تابه تمیزی هم استفاده كنید.