Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 11:48

نان لواش | طرز تهیه نان لواش

نان لواش | طرز تهیه نان لواش

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه نان لواش:

پودر مایه‌خمیر  1 قاشق چایخوری

 

شكر  1 قاشق چایخوری

 

آب ولرم 125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

 

آرد 250 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

شیر ولرم 60 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

روغن مایع  1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 طرز تهیه نان لواش:

مایه‌خمیر، شكر و آب را در كاسه كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه دیگری الك كنید و در مركز آن، حفره‌ای ایجاد نمائید. سپس شیر، زرده تخم‌مرغ، روغن مایع و مایه‌خمیر فعال شده را به آرد بیفزائید و مواد را با هم مخلوط سازید تا خمیری به دست آید.

اكنون خمیر نان لواش را روی سطح آردپاشی شده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه چربكرده‌ای بگذارید، روی آن را بپوشانید و صبر كنید تا حجم خمیر دو برابر شود. حالا از خمیر نان لواش هر بار چونه‌های كوچكی  بردارید و با وردنه تا حد امكان نازك، باز كنید.

اینك هر بار تكه‌ای از خمیر بازشده را روی ساج گرم شده بیندازید و هر دو طرف آن را برشته نمائید و نان لواش را در ظرف دردار نگه دارید تا خشك نشود.

یادآوری: چنانچه ساج در دسترس نباشد، می‌توانید از پشت تابه تمیزی هم استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش ناننانآشپزباشینان لواشروش تهیه نان لواشمواد لازم نان لواشلواش تعداد بازديد: 4407 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است