روشتهیه
شیر را در کاسهای ریخته و آرد را کمکم اضافه کنید، مخلوط پودر خمیر ترش و آب ولرم را بیفزایید، سپس روغن را افزوده و به اضافهکردن آرد ادامه دهید تا خمیری یکدست حاصل شود. به خمیر نیم ساعت استراحت دهید. خمیر را به شکل دلخواه تزیین نمایید و به شکل گنجشک فرم دهید و با زرده تخممرغ رومال کنید، سپس در سینی فر چربشده قرار داده و به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. با دانههای فلفل تزیین نمایید.
نکته: گنجشکها را به اندازه کوچک شکل دهید زیرا بعد از پخت بزرگتر میشوند.