Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:23

نان کدو سبز

نان کدو سبز

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود ۸ نفر 

کدو سبز رنده کرده سه عدد متوسط

آرد ۳۰۰ گرم

بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

بیکینگ سودا یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

پودر سیر یک قاشق چایخوری

پودر پیاز یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه به میزان لازم

شیر ۲۵۰ میلی لیتر (1 پیمانه)

سرکه ۱ قاشق سوپخوری

تخم مرغ ۱ عدد

کره آبکرده ۵۰ گرم

پنیر چدار در صورت دلخواه ۱۰۰ گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب لوف را به اندازه 11×36 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه کدو را رنده کنید و در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.

سپس آرد، بیکینگ پودر، بیکینگ سودا، نمک، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل را با هم مخلوط و الک کنید.

حالا شیر و سرکه را با هم مخلوط سازید و کره و تخم مرغ را به آن بیفزائید.

اکنون مخلوط مایعات را به مواد خشک افزوده و مخلوط سازید.

آنگاه کدو را اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید.

در صورت دلخواه پنیر چدار را هم به خمیر بیفزائید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید.

اینک نان کدو را به مدت تقریبی ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در فر بپزید.

برچسب ها: طرز تهیه نانپخت ناننان خانگیآشپزباشینان کدو سبزشور و شیریندستور تهیه نان کدو سبزروش تهیه نان کدو سبز تعداد بازديد: 1021 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است