آشپزباشی - آرزو مقدم
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب لوف را به اندازه 11×36 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه کدو را رنده کنید و در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.
سپس آرد، بیکینگ پودر، بیکینگ سودا، نمک، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل را با هم مخلوط و الک کنید.
حالا شیر و سرکه را با هم مخلوط سازید و کره و تخم مرغ را به آن بیفزائید.
اکنون مخلوط مایعات را به مواد خشک افزوده و مخلوط سازید.
آنگاه کدو را اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید.
در صورت دلخواه پنیر چدار را هم به خمیر بیفزائید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید.
اینک نان کدو را به مدت تقریبی ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در فر بپزید.