تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
آرد، شكر، نمك و بیكینگپودر را در كاسهی مناسبی بریزید، مخلوط تخممرغ و شیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
آنگاه وسط خمیر حفرهای ایجاد كنید و روغن را درون این حفره بریزید و مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدست شود.
سپس روی خمیر را با نایلون محافظ بپوشانید و 1 ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
حالا خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل توپ درآورید و رویش را اندكی تخت كنید.
رویشان را بپوشانید و 10-15 دقیقه استراحت دهید. اكنون هر یك از خمیرها را به قطر 12/5 سانتیمتر باز كنید و یكطرف خمیر را به شكل اشك درآورید.
سپس فلفل و گشنیز را با هم مخلوط كنید و روی خمیرها بپاشید و قدری فشار دهید تا به خمیر بچسبد.
اینك خمیرها را یكییكی روی گریل برقی چربكرده یا تابهی چدنی چربكرده بپزید و همچنان كه گرم است رویشان كره بمالید و گرم نگه دارید.