آشپزباشی – مهدیس رحیمیان
آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و شكر، روغن زیتون و مایه خمیر را به آن بیفزائید. آنگاه آب ولرم را به تدریج اضافه كنید تا مواد خمیر شود. سپس زیتون سیاه، زیتون سبز و گوجهفرنگی را هم بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را داخل كاسه چرب كرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت 1 الی 1/5 ساعت در جای گرم، استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.
اكنون خمیر را به دو قسمت كنید و به شكل توپ در آورید و در سینی بچینید. رویشان را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه در جای گرم نگهدارید.
اینك به كمك چاقوی تیزی 3 برش روی هر خمیر ایجاد كنید و زرده تخممرغ بمالید و در فر گرم شده با دمای 200درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید.
یادآوری: این نان به مدت 3 روز قابل نگهداری است.