تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی
آرد و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید و كنار بگذارید. مایه خمیر، شكر و یكچهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر، فعال شود و حبابهائی روی آن بوجود آید.
آنگاه مایه خمیر و باقیمانده آب را درون آرد بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
حالا آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و صبر كنید تا حجم خمیر دوبرابر شود (حدود نیم ساعت). اكنون خمیر را دو قسمت كنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده، به قطر تقریبی 23 سانتیمتر باز نمائید.
روی خمیرها، كره بمالید و پنیر و سبزی بپاشید. سپس هر كدام را به هشت مثلث مساوی ببرید و هر مثلث را از طرف قائده آن رول كنید.
حالا رولهای فراهم كرده را با فاصله از یكدیگر، در سینی چربكرده بچینید، روی سینی را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید تا حجم خمیر افزایش پیدا كند. اكنون روی رولها، مخلوط تخممرغ و آب بمالید و 8 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد، بپزید.
آنگاه دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد، كاهش دهید و 5 دقیقه دیگر، كراسان را بپزید.