آشپزباشی - افسانه ظروفی
خمیر میل فوی را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و مثلثهائی از آن را به ارتفاع 20 سانتیمتر و قائده 8 سانتیمتر برش دهید.
آنگاه روی هر مثلث یک قاشق سوپخوری نوتلا بگذارید و خمیر را از قسمت قائده مثلث به طرف رأس آن رول کنید. سپس کراسانها را روی سینی شیرینیپزی بچینید و یک شب در یخچال نگه دارید.
حالا روی کراسانها تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. کراسانها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد رویشان آیسینگ بریزید و با فندق بوداده بیارائید.
روش تهیه آیسینگ: آب، کره و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید روی اجاق بگذارید تا کره آب شود. آنگاه ظرف را از روی اجاق بردارید و پودر شکر را کم کم به آن بیفزائید تا آیسینگ روانی حاصل شود.
یادآوری: برای تهیه خمیر میل فوی به سایت شور و شیرین و یا کتابچه آموزش اصول شیرینیپزی مراجعه کنید.